Ανωτερότητα από AEGEAN, αυτοχειρία από ΕΘΕΛ

,
Ανωτερότητα από AEGEAN, αυτοχειρία από ΕΘΕΛ

Με τον Γιαννούσια να σημειώνει τα τρία από τα πέντα γκολ, η AEGEAN επικράτησε της ΕΘΕΛ με 5-0 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την ώρα που οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν δύο πέναλτι.

Στο 7ο και 20ο λεπτό ο MVP της αναμέτρησης, Γιαννούσιας κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά λάθη της ΕΘΕΛ και να κάνει γρήγορα γρήγορα το 2-0. Οι γηπεδούχοι αν και πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Αντίθετα, δέχτηκαν ακόμα ένα γκολ με τον Haile στο 37’, με το 3-0 να είναι αποτέλεσμα πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κατσικώστας με ωραία προσπάθειας έκανε το 4-0 στο 52’. Η ΕΘΕΛ προσπάθησε να αντιδράσει κι έχασε δύο πέναλτι τα οποία κέρδισε ο Μελάς. Στο 62’ ο Τάτσης έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το πέναλτι του Κατσούλη στο 77’. Αντιθέτως, ο Γιαννούσιας ήταν εύστοχος στο σουτ που επιχείρησε στο 89’, γράφοντας το τελικό 5-0.

Την κίτρινη κάρτα δέχτηκαν οι Γκαλογιάννης, Γιαλλέλης, Κιρτίδης για την ΕΘΕΛ και οι Γιαννούσιας από την AEGEAN. Με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) αποβλήθηκε ο Γκιολές.

ΕΘΕΛ: Παπαδόπουλος (46’ Ιωάννου), Αποστολάκος, Γιαλλέλης (55’ Παπατσίμπας), Γκαλογιάννης, Ηλιόπουλος (46’ Γιαμαδούρος), Κατσούλης, Κιρτίδης, Μελάς, Μηνάς (46’ Βαρούτης), Τάτσης, Πέππας (60’ Μπαρμπούνης).

AEGEAN: Στεργίου, Kanchev, Haile (80’ Λιάκος), Βραχνάκης (85’ Φράγκου), Γιαννούσιας, Γκιολές, Ζερβός, Κατσικώστας (65’ Παπανικολάου), Παπαπολυζογόπουλος (70’ Παγωνίδης), Στεργίου, Χατζής.

Skills

,

Posted on

April 12, 2020