ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ SERVICE ΚΟΥΤΣΟΣ

, ,
ΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ SERVICE ΚΟΥΤΣΟΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ στο κύπελλο, επικρατώντας του SERVICE ΚΟΥΤΣΟΣ με το εμφατικό 5-1.

Το αυτογκόλ του Δουλέκου στο 15’ ήταν αυτό που «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων και είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν ακόμα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους. Στο 20’ το σουτ του Σιμόπουλου κατέληξε στα δίχτυα, ενώ τον ίδιο προορισμό είχε το σουτ του Ζαρκάδα στο 33’. Το 3-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ πέτυχε το 4-0 με τον Διονυσιώτη στο 71’. Η SERVICE ΚΟΥΤΣΟΣ κατάφερε να μειώσει με τον Λέντερη στο 85’ για να έρθει στο 90’ ο Πετούσης να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της νίκης των γηπεδούχων για το τελικό 5-1. MVP της αναμέτρησης ήταν ο Χαλκίδης.

Την κίτρινη κάρτα είδε ο Λαμπρόπουλος για τον ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Ζερβουδάκης, Ζαρκάδας, Λαμπρόπουλος (46’ Πετούσης), Παπαδημητρίου, Παπαζήσης, Σέρφας (30’ Ρήγας), Σιμόπουλος, Σκλήρης, Σκούρας (18’ Τσαουρδάς), Φουσκετάκης, Χαλκίδης.

SERVICE ΚΟΥΤΣΟΣ: Αλεξόπουλος, Μαρτίνης, Μήτσης (7’ Σπυρόπουλος), Γερασίμου, Τορέ, Μπαλίλας, Σταυρόπουλος, Μπουλούκος, Δουλέκος (46’ Παναγιωτόπουλος), Λέντερης, Μαυροματάκης.

Skills

,

Posted on

October 22, 2020