Ατματζίδης και Μίχας χάρισαν τη νίκη στη CITY

,
Ατματζίδης και Μίχας χάρισαν τη νίκη στη CITY

Χωρίς να βρεθούν σε καλή μέρα, οι ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ κατάφεραν με το γκολ του Ατματζίδη και την πολύ καλή παρουσία του τερματοφύλακα Μίχα, να κερδίσουν τη CITY με 1-0.

Το γκολ του Ατματζίδη στο 3ο λεπτό που βρήκε χώρο και μπήκε στην περιοχή, πλασάροντας πολύ σωστά ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιξαν για ένα ημίχρονο καλό ποδόσφαιρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Οι αλλαγές του κ. Περικλάκη έφεραν άλλον αέρα στη CTIY, η οποία προσπάθησε για το γκολ, είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά βρήκε απέναντί της τον πολύ καλό Μίχα. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε ένα ακόμα σπουδαίο τρίποντο, κρατώντας το αήττητο που έχει και στο θεσμό του Κυπέλλου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γρηγορίου, με βοηθούς τους Γκώνια και Λουκά.

CITY: Ρηγάτος, Γερακάρης, Ηλιόπουλος (46’ Τριανταφύλης), Λευθέρης, Λουκέρης, Μαρκαντάσης (46’ Μαντζουράνης), Μαρτσούκος (46’ Κ. Περικλάκης), Πεπές (46’ Γκότσης), Σέκερης (46’ Ρηγάτος), Τσάκωνας, Φώκος (46’ Σκούρας).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μίχας, Δ. Αλεξίου, Λ. Αλεξίου (61’ Γάκης), Ατματζίδης, Βουγαζιάνος, Γαλέας (46’ Ψωφάκης), Καραμπέκιος, Κορδεράς, Σκούρτας, Σωτηρόπουλος, Χρόνης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

CITY

Γ. Περικλάκης: Αντιμετωπίσαμε στην έδρα μας μέσα σε 15 ημέρες για 2η φορά τη ομάδα του Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα κυρίως για τους φιλοξενούμενους που εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με επιλογές αναπληρωματικών παικτών. Εμείς παίξαμε για να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και με σκοπό να δούμε για 1η φορά τρεις νέους συμπαίκτες που αποκτήθηκαν στη περίοδο των μεταγραφών. Με ικανοποίησε απόλυτα η εμφάνισή μας, η οποία απέναντι στα πολλά ‘’δεύτερα’’ του Ηρακλη ήταν καλή και θα πω μάλιστα ότι, σύμφωνα με την απόδοσή μας και ειδικά στο 2ο ημίχρονο, θα δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Φτάσαμε κοντά στο να ‘’σπάσουμε’’ το αήττητο του αντιπάλου μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αναλογικά δε οι δικές μας απουσίες κρίνονται πολύ ποιο σημαντικές έναντι αυτών του αντίπαλου. Περισσότερο όμως από όλα, με ικανοποίησε το ελπιδοφόρο μήνυμα που έστειλαν οι τρεις νέοι συμπαίκτες, οι οποίοι διαφαίνεται ότι εφόσον αγωνίζονται συνεχώς θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Συνδυαστικά με τα υπόλοιπα αποτελέσματα & εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, φαίνεται πως θα προκριθούμε στην επόμενη φάση που ήταν και ο αρχικός σκοπός μας. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι στο τελευταίο αγώνα που ακολουθεί. Την καλή συνέχεια στον Ηρακλη την είπα και πριν 15 ημέρες.

Skills

,

Posted on

February 14, 2020