Είχε την ουσία και τον Πατέρα ο ATMOS LAB

, ,
Είχε την ουσία και τον Πατέρα ο ATMOS LAB

Με MVP τον τερματοφύλακά του Φώτη Πατέρα και με δύο γκολ μέσα σε 8 λεπτά, ο ATMOS LAB κατάφερε να κερδίσει τη CITY, οι οποίες δεν είχε το καθαρό μυαλό να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με το σκορ να παραμένει στο 0-0 και τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Μοιραία λοιπόν ότι καλό θα βλέπαμε θα ερχόταν στο δεύτερο ημίχρονο. Οπως κι έγινε. Στο 55’ η μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αντιπάλους, ο Σταύρος Εφραιμίδης κατάφερε με ωραίο σουτ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 63’ ο Αγγελόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή με τις αρχές του δευτέρου μέρους να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες της CITY ήταν να μειώσουν με τον Φώκο στο 71ο λεπτό για το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κ. Κουτσόγιαννος, με βοηθούς τους Γεωργαράκο και Παναγιωτακόπουλο.

ATMOS LAB: Πατέρας, Cebotari (46’ Αγγελόπουλος), Βάκκας, Βαμβούκας, Στ. Εφραιμίδης, Κοντογεωργίου, Μηνάς, Οικονομάκος, Σαραντάρης, Φούτζιου, Χρήστου.

CITY: Χιονίδης, Γερακάρης (63’ Γκότσης), Ηλιόπουλος, Σ. Λιόλιος, Λουκέρης, Μαρκαντάσης, Πεπές, Σέκερης (75’ Φέξης) , Σκούρας (46’ Φώκος), Τσάκωνας, Χαψάς (55’ Τσίρος).

Skills

,

Posted on

March 22, 2020