Εκλεισαν θέση στα ημιτελικά οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

,
Εκλεισαν θέση στα ημιτελικά οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Με το ευρύ 9-1 επικράτησαν οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ της INTRASOFT και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΣΕΑ.

Οι γηπεδούχοι παρά τις πολλές ελλείψεις, μπήκαν φουριόζοι και κατάφεραν στο μισάωρο να προηγούνται με 3-0, χάρη στα γκολ των Λαγουμιτζή στο 11’ και 15’ αντίστοιχα, αλλά και του Ζαλοκώστα στο 30’, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμα τέρμα, αυτή τη φορά του Παρασίδη στο 44’.

Με την ίδια όρεξη, οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ φαίνεται να έπαιξαν και γι’ αυτούς που έλειπαν. Ετσι στο 72’ ο Πασουμίδης πέτυχε το 5-0. Η INTRASOFT σημείωσε το γκολ της τιμής με τον Καζαμία τρία λεπτά αργότερα. Ωστόσο, από το 80’ μέχρι το 87’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν τρία ακόμα τέρματα. Με τον Μαστρογιάννη στο 80’, τον Παρασίδη τρία λεπτά μετά και με τον Κυριακίδη στο 87ο λεπτό για το τελικό 9-1.

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Τσουνάκης, Ι. Γεωργακόπουλος, Χ. Γεωργακόπουλος, Ζαλοκώστας, Κυριακίδης, Λαγός, Λαγουμιτζής (46’ Φρόντζος), Μαστρογιάννης, Μωραΐτης, Παρασίδης, Πασουμίδης.

INTRASOFT: Σηφάκης, Ασλανίδης, Ζαβός (46’ Παπαναστασίου), Ζαριφόπουλος, Καζαμίας, Κωνσταντίνου, Μπλέτσας, Παναγιωτόπουλος, Σταυρίδης, Τσαγκαράκης (55’ Αγγέλου), Παναγόπουλος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Λ. Μωραΐτης: Παίξαμε και στα δύο ημίχρονα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Καταφέραμε να πετύχουμε  αρκετα γκολ. Φυσικά σε αυτό βοήθησαν τα γρήγορα γκολ που πετύχαμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα τις INTRASOFT. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς πλέον.

Skills

,

Posted on

March 11, 2020