Επαγγελματική νίκη με σύνθεση ανάγκης για τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

,
Επαγγελματική νίκη με σύνθεση ανάγκης για τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Με μόλις 11 παίκτες, οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ κατάφεραν να κερδίσουν τον μαχητικό ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ με 2-1 και να πάρουν ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο 18’ οι γηπεδούχοι που χρησιμοποίησαν για αναγκαστικούς λόγους το γήπεδο της Προοδευτικής, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Κοντόπουλου και να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 40’ με νέο σουτ, αυτή τη φορά από τον Ζαλοκώστα για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ προσπάθησε να αντιδράσει με τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ να παίζουν έξυπνα, να κυκλοφορούν την μπάλα και να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς στα δίχτυα με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 89’, γράφοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεωργαράκος, με βοηθούς τους Τσολάκη και Παναγιωτακόπουλο.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Ζαλοκώστας, Καλπούκης, Πασουμίδης και Σταματόπουλος για τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ και ο Προυσανίδης για τον ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Τσουνάκης, Δριμάλας, Τζαλοκώστας, Καλπούκης, Κοντόπουλος, Κυριακίδης, Λαγουμιτζής, Λεγάκης, Μωραΐτης, Πασουμίδης, Σταματόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Καπερώνης, Ιορδανίδης (46’ Πεταλάς), Ξιάρχος, Οικονόμου (46’ Γόγωλος), Παπαδημητρίου (46’ Πετούσης), Παπαζήσης (46’ Ρίζος), Πλωμαρίτης (46’ Σκλήρης), Προυσανίδης, Σιμόπουλος, Φουσκετάκης (46’ Χαλκίδης), Φραγκιαδάκης (46’ Λαμπρόπουλος).