Κέρδισε ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ με MVP τον Χατζηγιάννη

,
Κέρδισε ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ με MVP τον Χατζηγιάννη

Μπορεί ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ να ξεπέρασε το εμπόδιο της ΕΘΕΛ, ωστόσο, είχε σε μεγάλη μέρα τον Χατζηγιάννη. Τον τερματοφύλακά του, ο οποίος δέχτηκε μόλις δύο γκολ τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ επικράτησε με 4-2, με το σκορ να ανοίγει στο 20’ ο Π. Δεληγιάννης με σουτ. Μέσα σε 10 λεπτά το σκορ ανέβηκε στο 4-0 χωρίς να το καταλάβει η ΕΘΕΛ. Ηταν σαν να έπαθε μπλακ άουτ. Αυτό διότι στο 60’ ο Ηλίας έκανε το 2-0, στο 65’ ο Μπαξεβάνης το 3-0 και στο 70’ ο Κοντογεωργίου το 4-0.

Η ΕΘΕΛ προσπαθούσε να αντιδράσει ή καλύτερα να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Αργησε όμως να το πετύχει. Το έκανε στο 81’ με τον Αποστολάκο και στο 90’ με τον Κατσούλη για το τελικό 4-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσολάκης, με βοηθούς τους Γεωργαράκο και Κ. Κουτσόγιαννο.

Την κίτρινη κάρτα είδε ο Μπαρμπούνης για την ΕΘΕΛ και οι Μπαξεβάνης, Χατζηγιάννης και Μπίρδας για τον ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.

ΕΘΕΛ: Παπαδόπουλος (80’ Ιωάννου), Γεωργακόπουλος (60’ Μπαρμπούνης), Γιαλλέλης (70’ Λαουτάρης), Γκαλογιάννης, Κατσούλης, Μηνάς, Παπανικολάου (30’ Βαρούτης), Παπατσίμπας (46’ Γιαρμαδούρος), Πέππας, Τάτσης, Χασούνης.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Χατζηγιάννης, Αντιπαριώτης (73’ Α. Τσαμασίρος), Π. Δεληγιάννης, Δεληγιάννης (75’ Μπαλαφούτης), Ηλίας, Θάνος (55’ Κριεμάδης), Κυπραίος (75’ Αναστασάκης), Μπαξεβάνης (65’ Β. Τσαμασίρος), Μπίρδας, Παππίδας, Πιττερός (58’ Κοντογεωργίου).

Skills

,

Posted on

February 14, 2020