Κέρδισε ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ που ήταν πιο εύστοχος

,
Κέρδισε ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ που ήταν πιο εύστοχος

Σε ένα παιχνίδι που η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω και ήταν άξιο θαυμασμού, ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, κατάφερε να αποδειχθεί πιο εύστοχος και να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΕΥ με 2-1 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΣΕΑ. Αυγέρος, Κοντογεωργίου και Πιττερός πραγματοποίησαν πολύ καλό παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Το ημίχρονο κύλησε με ευκαιρίες, αλλά μόλις ένα γκολ. Κι αυτό γιατί τόσο η αστοχία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, όσο και οι καλές επεμβάσεις των Παπαγιάννη και Μαρκέτο όποτε χρειάστηκαν, κράτησαν το ματς σε χαμηλά επίπεδα. Μόνο ο Αυγέρος βρήκε το δρόμο για το γκολ στο 32ο λεπτό.

Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος είδαμε δύο τέρματα και ίσως αν οι δύο ομάδες ήταν πιο ψύχραιμες, θα βλέπαμε κι άλλα. Στο 72’ ο Κοντογεωργίου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τον ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ενώ το μόνο που μπόρεσε να πετύχει η ΕΥ ήταν να μειώσει στο 89ο λεπτό με τον Π. Μαλτέζο στο 89’. Βέβαια, για τους γηπεδούχους έμεινε μια πικρή γεύση διότι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, αν ήταν πιο εύστοχοι.

ΕΥ: Παπαγιάννης, Ανδρικόπουλος, Γελαδάκης, Καλλιμάνης, Κωστάκης (46’ Κωνσταντίνου), Π. Μαλτέζος, Μεντεσίδης, Παπαδόπουλος, Πατρώνης, Σακκάς, Τσιάρας.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Μαρκέτος, Αντιπαριώτης (46’ Πιττερός), Γιαννικόπουλος, Αυγέρος, Δεληγιάννης, Ηλίας (80’ Αναστασάκης), Θάνος (46’ Κριεμάδης), Κοντογεωργίου, Μπαξεβάνης (83’ Στρατής), Σιδηρόπουλος, Τσαμασίρος.

Skills

,

Posted on

April 12, 2020