Κατέβασε «ρολά» ο Γαλακτίου και η AEGEAN έβαλε 5 γκολ

,
Κατέβασε «ρολά» ο Γαλακτίου και η AEGEAN έβαλε 5 γκολ

Μπορεί η AEGEAN να κέρδισε τον ATMO LAB με 5-1 για την 5η αγωνιστική του Κυπέλλου της ΕΣΕΑ, ωστόσο, MVP των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας, Γαλακτίου που κατέβασε «ρολά». Αξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Haile που σκόραρε τρεις φορές.

Ο επιθετικός της AEGEAN κατάφερε μόλις στο 8’ να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με ωραίο σουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κατσικώστας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, με το 2-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ την ίδια ώρα ο Γαλακτίου είχε πει «όχι» σε ευκαιρίες των φιλοξενούμενων.

Μέχρι να πετύχει το τρίτο γκολ η AEGEAN, ίδρωσε. Αυτό διότι ο ATMOS LAB ήταν πολύ απειλητικός. Τα δύο συνεχόμενα γκολ του Haile μέσα σε τρία λεπτά (στο 72’ και στο 75’) «κλείδωσαν» τη νίκη για τους γηπεδούχους, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 87’ ο Στ. Εφραιμίδης μείωσε για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Γιαννούσης στο 90ο λεπτό να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Δημητρόπουλος, με βοηθούς τους Λιάπη και Τσολάκη.

AEGEAN: Γαλακτίου, Haile (85’ Καλυβιανάκης), Γκιολές (80’ Γεωργίου), Ζερβός, Κατσικώστας (72’ Παπακωνσταντίνου), Κολτσίδας (75’ Μπάκας), Λιάκος (65’ Βραχνάκης), Παγωνίδης, Παπανικολάου (55’ Γιαννούσης), Στεργίου (80’ Φράγκου), Χατζής.

ATMOS LAB: Πατέρας, Βαμβούκας, Βρύνας, Διακόπουλος, Στ. Εφραιμίδης, Κοντογεωργίου, Μπιλάι (55’ Cebotar), Οικονομάκος, Σαραντάρης, Χρήστου (70’ Καλαμπόκης), Ρεζάρτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

AEGEAN

Ν. Σώμος: Ακόμα μια νίκη στο θεσμό του Κυπέλλου η οποία όμως δεν ήρθε κι τόσο εύκολα παρόλο το τελικό σκορ. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς με 2-0 Αλλά μετά το 25′ η ομάδα του ATMOY έπαιξε πάρα πολύ καλά κλείνοντας μας στα καρέ κι εάν δεν είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικά από το 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της κι πάλι και φτάσαμε στην νίκη χωρίς απειληθεί η ομάδα. Καλή συνέχεια στην ομάδα του ΑΤΜΟΥ.

Skills

,

Posted on

February 21, 2020