ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AEGEAN

, ,
ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΕ ΓΙΑΝΝΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ AEGEAN

Σε ένα παιχνίδι που «έσπασαν» καρδιές έπρεπε να φτάσουμε στο 89ο λεπτό για να μάθουμε τον νικητή. Και αυτή ήταν η ομάδα της AEGEAN που κέρδισε τον ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ με 2-1 για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΣΕΑ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Haile και ο επιθετικός της AEGEAN με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Το 1-0 ήταν αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αφού κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα, ο Ηλίας έγινε αποδέκτης και στο 70’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1. Ολα έδειχναν πως αυτό θα ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αλλά η AEGEAN κέρδισε πέναλτι. Ο Γιαννούσιας που είχε περάσει στο τερέν στο 56’, ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας στο 89’ το τελικό αποτέλεσμα.

Την κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Γεωργίου για την AEGEAN και ο Κριεμάδης για τον ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ.

AEGEAN: Κατσιαβός, Haile (70’ Βίτσιος), Βραχνάκης (65’ Φράγκου), Γεωργίου (60’ Παπανικολάου), Ζερβός (90’ Μαργαρίτης), Καλυβιαννάκης (56’ Γιαννούσιας), Λιάκος (72’ Kanchev), Παγωνίδης, Στεργίου, Στέφανος (80’ Παπακωνσταντίνου), Χατζής.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Χατζηγιάννης, Αντιπαριώτης (46’ Κυπραίος), Γιαννικόπουλος, Δεληγιάννης, Ηλίας, Θάνος (70’ Πρίφτης), Κοντογεωργίου, Κριεμάδης, Σκουζός (46’ Μπίρδας), Τσαμασίρος Α. (81’ Μπαλαφούτης), Τσαμασίρος Β. (80’ Παπαμετζελόπουλος).

Skills

,

Posted on

October 27, 2020