ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΗ ΛΕΣΒΟΥ

, ,
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΗ ΛΕΣΒΟΥ

Παιχνίδι που σε καθήλωνε ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε μεταξύ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ και ΝΙΚΟΛΗ ΛΕΣΒΟΥ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-2 έχοντας σε πολλή καλή μέρα τον Μίχα.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν με διαφορά δύο τερμάτων, αλλά ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΛΕΣΒΟΥ είχε τα ψυχικά αποθέματα όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να πάρει το πρώτο τρίποντο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο 16’ ο Μπαξεβάνης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, με τον Τσακίρη στο 29’ να κάνει το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΛΕΣΒΟΥ «ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα για τα καλά. Δύο γκολ του Τασιάννη στο 57’ και στο 75’ αντίστοιχα έφεραν το ματς στα ίσα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Τη νίκη στους φιλοξενούμενους χάρισε στο 79’ με κεφαλιά ο Πασβούρης.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: Χατζηγιάννης, Γιαννικόπουλος, Δεληγιάννης (72’ Σκουζός), Ηλίας, Κοντογεωργίου, Κριεμάδης (73’ Μπαλαφούτης), Μπαξεβάνης (53’ Κυπραίος), Παππίδας (74’ Πρίφτης), Τσακίρης (53’ Μπίρδας), Τσαμασίρος Α. (58’ Θάνος), Τσαμασίρος Β. (61’ Αντιπαριώτης).

ΝΙΚΟΛΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: Μίχας, Βιογγιάννης (46’ Δερεδίνης), Ταστάνης, Ιντζιατζής, Γιαννόπουλος (58’ Βαζιγιαρτζίκης), Τριγώνης (46’ Πρίφτης), Αξαλόπουλος, Σαχτούρης (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Γώνος (83’ Ταστούνης), Πασβούρης (72’ Γαλέος), Ντόβολος.

Skills

,

Posted on

November 8, 2020