Οι οριστικές αποφάσεις: Τέλος το πρωτάθλημα και το κύπελλο

,
Οι οριστικές αποφάσεις: Τέλος το πρωτάθλημα και το κύπελλο

Διακοπή σε πρωτάθλημα και κύπελλο ψήφισαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΑ ενόψει της φετινής σεζόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ αναμένονται αλλαγές την επόμενη αγωνιστική περίοδο όσον αφορά το θέμα των εν ενεργεία ποδοσφαιριστών.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι – συνεργάτες – εκπρόσωποι ομάδων,

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το εργασιακό μας πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά και αναγκαστικά, λόγω της γνωστής πανδημίας με τον ‘’κορωνοιό’’. Τη Τετάρτη 27/5 πραγματοποιήθηκε το 1ο ΔΣ με φυσική παρουσία των 6 από τα 7 μέλη και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.

1)     Η βαθμολογία του πρωταθλήματος επικυρώνεται, όπως αυτή είχε διαμορφωθεί την 13η αγωνιστική, χωρίς ανακήρυξη πρωταθλητή – δευτεραθλητή – τριταθλητή.

2)     Η διοργάνωση του κυπέλλου διακόπτεται κι αυτή, με το σκεπτικό, ότι το νέο πρωτάθλημα θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίτερα ( ίσως το 2ο Σ/Κ του Σεπτεμβρίου ) και δεν υπάρχει ικανός χρόνος για να ολοκληρωθεί, εφόσον απομένουν αρκετοί ακόμη αγώνες.

3)     Διευρύνουμε τη συμμετοχή και ανεξάρτητων ομάδων τη νέα περίοδο, εφόσον θα πληρούν αυστηρά, συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό μας.

4)     Περιορισμός των ‘’Εν ενεργεία’’ αθλητών σε 1 μόνο στην 11άδα και 1 αναπληρωματικό στο πάγκο/αποστολή, από οποιαδήποτε ερασιτεχνική κατηγορία  ( Α΄-Β΄-Γ’ ). Στο δηλωθέν ρόστερ κάθε ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει όσους επιθυμεί.

5)     Θα πραγματοποιηθεί ‘’Συγκέντρωση Εκπροσώπων’’ για περαιτέρω αναλυτική συζήτηση, σχετικά με το πρωτάθλημα της νέας σεζόν ( τρόπος διεξαγωγής, πρωτόκολλα υγείας, κλπ ). Πιθανή ημερομηνία Τετάρτη 17/6 όπου αναμένεται να έχει επιτραπεί πλέον το άνοιγμα & εσωτερικών αιθουσών σε χώρους συγκεντρώσεων. Θα υπάρξει προσεχώς νέα ενημέρωση.

Εκ του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Α.

Skills

Posted on

May 30, 2020