Ρεσιτάλ Σαπαλίδη και Σκούρτα στη νίκη του ΗΡΑΚΛΗ

,
Ρεσιτάλ Σαπαλίδη και Σκούρτα στη νίκη του ΗΡΑΚΛΗ

Σαπαλίδης και Σκούρτας πέτυχαν τα 7 από τα συνολικά 9 τέρματα του ΗΡΑΚΛΗ στην ευρεία νίκη με 9-1 επί της ΔΕΠΑ και έδωσαν ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα τους. MVP του αγώνα ο Σαπαλίδης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή του αγώνα δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό τους, Δ. Αλεξίου στο 14ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Σαπαλίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 20’ έκανε το 3-0. Στο 30’ και στο 35’ ο Σκούρτας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0, για να έρθει ο Σαπαλίδης στο 38’ για το 6-0 που ήταν αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο φρενήρης ρυθμός του ΗΡΑΚΛΗ συνεχίστηκε με τη ΔΕΠΑ να μην μπορεί να ακολουθήσει. Ετσι στο 50’ ο Κορδεράς πέτυχε ένα ακόμα τέρμα, με τον Ν. Καΐση στο 54’ να μειώνει προσωρινά στο 7-1. Σκούρτας στο 70’ και Σαπαλίδης στο 75’ έγραψαν το τελικό αποτέλεσμα της νίκης με 9-1 των γηπεδούχων.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Αννινος, με βοηθούς τους Τσολάκη και Ν. Κουτσόγιαννο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μίχας, Δ. Αλεξίου, Ατματζίδης, Βουγαζιάνος, Γαλέας, Γκουγκούδης, Καραμπέκιος, Κορδεράς, Σαπαλίδης, Σκούρτας, Ψωφάκης (30’ Κανελόπουλος).

ΔΕΠΑ: Ψαρολόγος, Ανδρίκου, Αντωνίου, Γεωργόπουλος (46’ Κύριος), Αλ. Καΐσης, Ν. Καΐσης, Κοσμαδάκης, Μαστοράκης, Νικολόπουλος, Στρατάκης (80’ Καφές), Χριστοδουλόπουλος.

Skills

,

Posted on

March 22, 2020