Τρίποντο με Στ. Εφραιμίδη για τον ATMO LAB

,
Τρίποντο με Στ. Εφραιμίδη για τον ATMO LAB

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σταύρο Εφραιμίδη, ο ATMOS LAB ξεπέρασε το εμπόδιο της ΔΕΠΑ με 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου ΕΣΕΑ.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων έδωσε πολύ νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του στο 6ο λεπτό. Το γκολ αυτό έστειλε τον ATMO LAB με το υπέρ του 1-0 στα αποδυτήρια.

Αφού πέρασαν 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Στ. Εφραιμίδης κατάφερε να βρει δεύτερη φορά δίχτυα για το 2-0 και κάπου εκεί «κλείδωσε» το τρίποντο, διότι η ΔΕΠΑ δεν μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Το μόνο που μπόρεσε ήταν να μειώσει με τον Βήχο στο 82’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημητρόπουλος, με βοηθούς τους Ταλέα και Βαλλιανάκη.

Την κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Νικολόπουλος για την ΔΕΠΑ. Με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα αποχώρησε ο Κύριος από πλευράς ΔΕΠΑ.

ATMOS LAB: Πατέρας, Αγγελόπουλος (48’ Cebotari), Βαμβούκας, Βρύνας, Διακόπουλος, Στ. Εφραιμίδης, Καλαμπόκης, Κοντογεωργίου, Μηνάς, Φουρτζιάν, Μπιλάι (74’ Isufi).

ΔΕΠΑ: Τζιωτάκης, Ανδρίκου, Ανεστόπουλος (45’ Παγώνας), Αντωνίου (22’ Φαμέλης), Βήχος, Ν. Καΐσης (57’ Κοσμαδάκης), Κύριος, Νικολόπουλος, Πρισιμιτζής, Στρατάκης (65’ Γεωργόπουλος), Χριστοδουλόπουλος.

Skills

,

Posted on

February 14, 2020