ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛ

, ,
ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛ

Ο Ηλιόπουλος ήταν ο άνθρωπος που έκοβε και έραβε για την ΕΘΕΛ, την ώρα που η κεφαλιά του Γεωργακόπουλου ήταν αυτή που έκρινε την αναμέτρηση με τον ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους με 2-1 για το κύπελλο ΕΣΕΑ.

Η ΕΘΕΛ ήταν η ομάδα που σκόραρε πρώτη με τον Αποστολάκο για το 1-0. Ενα γκολ το οποίο κράτησε για κόρη οφθαλμού για 65 λεπτά. Εκεί, ο Διονυσιώτης ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα για τους φιλοξενούμενους δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο Γεωργακόπουλος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 88’ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπερόνη για το τελικό αποτέλεσμα.

Την κίτρινη κάρτα είδαν ο Καραπιπεράκης για την ΕΘΕΛ και ο Διονυσιώτης για τον ΑΣΤΕΡΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.

ΕΘΕΛ: Καραπιπεράκης, Αποστολάκος (60’ Μελάς), Γεωργακόπουλος (89’ Λαουτάρης), Γιαλλέλης, Γκαλογιάννης (60’ Γιαρμαδούρος), Ηλιόπουλος, Κιρτίδης, Παπανικολάου, Παπατσίμπας (75’ Μπαρμπούνης), Τάτσης, Χασούνης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Ζερβουδάκης (46’ Καπερόνης), Λαμπρόπουλος (70’ Πετούσης), Ξιάρχος, Παπαδημητρίου, Πετούσης, Πλωμαρίτης, Ρήγας (70’ Πεταλάς), Τσαουρδάς, Φουσκετάκης (55’ Παπαζήσης), Χαλκίδης, Διονυσιώτης.

Skills

,

Posted on

October 27, 2020