ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΟ ΝΙΚΟΛΗΣ ΛΕΣΒΟΥ με την AEGEAN. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου ΕΣΕΑ.

Στην ουσία τόσο η πρωτάρα της διοργάνωσης γηπεδούχος ομάδα όσο και η πιο έμπειρη AEGEAN αλληλοεξουδετερώθηκαν με αποτέλεσμα να χάσουν την ουσία που ήταν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάρισαν τη νίκη. Ετσι αρκέστηκαν στο να πάρουν από ένα βαθμό.

Την κίτρινη κάρτα δέχτηκε ο Δερεδίκης για τον ΑΟ Νικολής και ο Παπαπολυζόπουλος για την AEGEAN.

ΑΟ ΝΙΚΟΛΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: Μίχας, Ντόβολος (64’ Δερεδίκης), Τριανταφυλλόπουλος Ι. (70’ Βειογλάνης), Ιντζιρτζής, Βαζιργιατζίκης (46’ Γιαννόπουλος), Αξιαφόπουλος, Σαϊλίδης, Σαχτούρης (81’ Δημητρόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (46’ Ταστάνης), Αγγελής (46’ Πασβούρης), Γωγός.

AEGEAN: Στεργίου, Haile, Γεωργίου, Γιαννούσιας (79’ Καλυβιανάκης), Ζερβός (80’ Σκουλός), Λιάκος, Παπανικολάου (64’ Πλιάκας), Παπαπολυζόπουλος, Στεργίου Θ., Στέφανος (46’ Πέττας (65’ Βραχνάκης)), Χατζής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

AEGEAN

Ν. Σώμος: Καλή Αγωνιστική Χρονιά με Υγεία. Για 1ο ματς μετά από τόσο μεγάλη αποχή η απόδοση μας κυμάνθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο απέναντι σε μια άγνωστη αλλά πολύ πειθαρχημένη ομάδα κι η οποία θα δώσει ποιότητα στο πρωτάθλημα. Εμείς μπήκαμε δυνατά κι στο 1ο ημίχρονο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να τα καταφέρουμε, στο 2ο ημίχρονο κάποιες αλλαγές δεν μας βοήθησαν όσο περιμέναμε αλλά το ΜΑΤΣ φαινόταν ότι θα κριθεί στο λάθος κι στο ένα γκολ. Δίκαιο παρόλα αυτά το αποτέλεσμα κι συνεχίζουμε δυνατά. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Α.Ο. Νικολής Λέσβου.

Skills

,

Posted on

October 22, 2020