Ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και νίκη για τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

, ,
Ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και νίκη για τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Αν και παρουσιάστηκε με 11άδα ανάγκης, οι ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ παρουσίασαν το σοβαρό τους πρόσωπο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ΕΥ, που για ανεξήγητο λόγο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ρυθμό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 6-1.

Ο εκ των αμυντικών των ΑΤΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, Γεωργακόπουλος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, καθώς «έκοβε κι έραβε». Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με το σουτ του Μαστρογιάννη για να έρθει ο Παρθένης στο 41’ και ο Μαστρογιάννης και πάλι ένα λεπτό αργότερο για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παρθένης πέτυχε το 4-0 για να έρθει ο Κοντόπουλος να σημειώσει το 5-0 στο 75’ κι ενώ νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Παρθένης με απευθείας κόκκινη και στην πορεία ο Δριμάλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ με 9 παίκτες. Το παιχνίδι για ανεξήγητο λόγο έχει ροντέο από πλευράς φιλοξενούμενων, αλλά αυτό δεν τους ενόχλησε. Το αντίθετο μάλιστα μιας και ο Κυριακίδης στο 78’ με ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 6-0. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η ΕΥ ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Πατρώνη στο 83ο λεπτό.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Γκώνιας, με βοηθούς τους Λουκά και Γρηγορίου.

Την κίτρινη κάρτα δέχτηκαν οι Π. Μαλτέζος και Σακκάς για την ΕΥ και ο Ακριδάς για τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποχώρησε ο Δριμάλας. Με απευθείας κόκκινη ο Παρθένης.

ΕΥ: Παπαγιάννης, Ανδρικόπουλος, Γελαδάκης, Καλλιμάνης, Π. Μαλτέζος, Μαντζαρίδης (46’ Τσιάρας), Μεντεσίδης, Νικολόπουλος (60’ Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου (73’ Καραπάνος), Πατρώνης, Σακκάς.

ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: Τσουνάκης, Ακριδάς, Γεωργακόπουλος, Δριμάλας, Καλπούκης, Κοντόπουλος, Κυριακίδης, Κωνσταντόπουλος (46’ Λαγός), Μαστρογιάννης, Μωραΐτης, Παρθένης.

 

 

 

 

 

Skills

,

Posted on

February 14, 2020